VŠETKO MÁ ZMYSEL

3/13/2021
Viete.
Tieto blogy píšem spontánne. Vždy, keď cítim že mi niečo v mojom vnútri hovorí: "Teraz píš, dávam ti myšlienky. Pomôžeš ostatným. Choď zmeniť svet".
Vnútorný pocit, duša, Boh, druhé ja, Duch Svätý. Nazvi to ako chceš. Slová mi pri písaní samé utekajú do týchto riadkov. Zrazu dostávajú zmysel a ja sa po pätnástich minútach akoby zobudím zo sna a čítam kompletný článok. Niekedy neverím, že som to napísala ja. Občas som do neho tak zahĺbená, akoby moje vnútro a myseľ kamsi uleteli (a o na ničom nefičím 😂). Keď sa vrátia, cítim len neskutočne dobrý pocit. Prsty mi samé behajú po klávesnici... styld
Aj tieto moje kresby sú zázrak.
Vždy som chcela takto kresliť.
A zrazu to prišlo. Úplne samo...


Len chcem povedať, že všetko na svete má zmysel. Aj tá najjednoduchšia myšlienka. Odkedy som zahájila proces zmeny myslenia, snahu o zmenu povedomia ľudí, vidím ako sa začali diať zázraky. Ubehli už asi tri týždne a zmeny sú viditeľné. Dostávam množstvo správ, pozitívnych správ. A verím, že tieto moje myšlienky, kresby, príbehy na Instagrame, živé videá (nech sú akékoľvek), zanechávajú v dušiach stopy. Občas možno len malú čiarku. A možno sa časom z čiarok stane krásna kresba. Spleť súvislostí a pochopenie "o čo tej Deji vlastne išlo" 😃 
Verím, že každý z nás má silu meniť svet. Žiadne metafory. Myslím skutočne zmeniť svet k lepšiemu. Ak máme vo svojom vnútri silnú vieru a túto myšlienku neustále živíme, neskôr ju vypustíme do vesmíru... a nečakáme že sa splní. Len ju necháme plynúť. Vtedy sa začnú diať veci.

Vidím ako sa mení svet okolo mňa. Ľudia, ich názory, môj život, moje príležitosti aj veci, ktoré prichádzajú ani neviem odkiaľ. Len tak samé od seba. Je toho toľko, že ani neviem kde začať. Každý deň príde doslova zázrak, ktorý ma presvedčí o tom že to čo robím, robím správne. Verím, že svet sa mení. Už teraz. Píšem to sem, aby som to ešte viac potvrdila. Dala tomu energiu a silu. 
Viem, že táto naša celosvetová situácia je už teraz lepšia. Len tomu uver. V akejkoľvek situácii sa nachádzaš, ver tomu že príde už onedlho zázrak. Akýkoľvek. Nepremýšľaj nad tým, ako sa stane. Jednoducho príde a iné nerieš. Veď aký už by to len bol zázrak, keby si ho vopred premyslel ľudským rozumom a nenechal to čaro na Toho hore. 
Všetko po čom si túžil sa naplní. Všetky tvoje najtajnejšie túžby. Aj ľudia bez rúšok. Aj otvorené obchody. Lebo všetci začneme už čoskoro chodiť do práce, ulice budú plné ľudí. Len si to predstav 😍 Pôjdeš na dovolenku a do wellness. Budeš chodiť do fitka bez rúška a naháňať baby na pláži, kávičkovať s kámoškami a bude to ešte lepšie ako bolo doteraz. Lebo možno práve v tomto období stretneš toho pravého a práve teraz zažiješ ešte krajšie zážitky. Všetko si budeš viac užívať, viac vážiť, všetko bude naoko krajšie, aj tvoje emócie a radosť zo života. Voda v aquaparku bude modrejšia, ešte teplejšia a sauna bude dokonale voňať, tak ako nikdy predtým. No nie je to skvelé!? Aký úžasný život nás čaká. Všetci zdraví, vysmiati, veselí, život v plnom prúde, slnko na oblohe a svet gombička. Len si to predstav! 😍😍

Viem, že onedlho bude všetko dobré. Možno som naivná, ale ak všetci čo len trocha chceme zmeniť tento svet, vysielajme túto energiu do vesmíru. Uverme myšlienke, že už teraz sa máme skvele. Že nám táto situácia nemohla dať viac. Pozeraj sa na ňu z iného uhla ako doteraz. Čo ťa naučila, čo zmenila?
Preruš teraz čítanie tohto blogu. Len seď, lež, zavri oči a poďakuj za päť vecí.
Máš auto? 
Máš kde bývať? 
Máš mobil? 
Máš internet? 
Máš prácu? 
Si zdravý? 
Máš v peňaženke 50€? 
Môžeš ísť zajtra do potravín a kúpiť si jedlo? 
Máš rodinu? 
Máš priateľov? 
Cítiš si prsty na nohách? 
Môžeš chodiť? 
Máš čistú posteľ? 
Kúriš v dome? 
Pozri sa na svoju ľavú ruku a poďakuj jej. Že tak ohromne zvláda držanie šálky s kávou pri práci s myškou na počítači. 
Pozri sa do zrkadla a poďakuj svojim očiam, že vidia. Aj za to aká si krásna.
Aj za podrezaný jazyk, lebo aj to je dar.

Čo všetko máš? 
Buď za to vďačný a poďakuj teraz ♥

Som vďačný za.....
Som vďačná za.....

Drž sa týchto pozitívnych emócií a vysielaj ich navôkol. Ako? Nijako. Stačí ak sa len cítiš lepšie. Tvoja energia zmení svet. Veríš tomu? Nie? Vyskúšaj si to na sebe. 

Zajtra sa skús celý deň správať pozitívne. Predstav si, že sa ráno zobudíš a budeš dobre naladený. Veselý. Kolegom urobíš kávu, alebo im donesieš šišky do práce. Porozprávaš sa s tou neznesiteľne klebetnou susedou, urobíš nákup namiesto manželky, alebo jej len prinesieš domov jej obľúbenú lakocinku. Odpusť tomu odpornému investorovi, ktorý ti nechce zaplatiť práce navyše. Prestaň kričať na deti, keď ti robia nervy a ty si tesne pred psychickým zrútením. Len tak. Rob zajtra veci len tak... z lásky. Rozdávaj celý deň lásku a večer si ľahni do postele s úsmevom na tvári. Ďalšie ráno uvidíš tú zmenu. Zrazu bude svet iný. Ľudia budú iní. A ak to zopakuješ aj ten ďalší deň a potom ďalší,všetko okolo teba sa zmení. Celý svet sa začne meniť. 

Ak sa spojíme a začneme veriť na zázraky, skutočne sa udejú. Vidím to denne v politike. Vidíš aj ty ako sa za uplynulé tri týždne situácia zmenila? Vidíš tie zmeny k lepšiemu? Vidíš tie čísla nakazených? Ako klesajú... 

Zmena je blízko, len tomu ver. 

Lebo zázraky sa dejú. 

Každý deň. 

A ty si ten zázrak. 

Len ty dokážeš zmeniť svet...

Žiadne komentáre:

Autor obrázkov motívu: MadCircles. Používa službu Blogger.